•   Snelle levering
  •   Scherpe prijzen
  •   Gemakkelijk contact
  •   Groot assortiment

Menu

Banden

Banden

Velgen

Velgen

Wissel inplannen

Wissel inplannen

Welkom bij Stijnwheels - Uw Banden- en Velgenspecialist

Bent u op zoek naar hoogwaardige banden, zomerbanden, winterbanden, of aluminium velgen voor uw voertuig? Zoek niet verder! Stijnwheels biedt een uitgebreid assortiment in alle maten en soorten, altijd tegen eerlijke prijzen.

Ons bedrijf, opgericht door zaakvoerder Stijn Maeyninckx in 2005, begon als een bescheiden winkel met velgen, banden en auto-accessoires. Door jarenlange ervaring in de bandensector en het opbouwen van een uitgebreid netwerk groeiden we al snel uit ons jasje. In 2006 verhuisden we naar onze huidige locatie op Molsebaan 110 te Dessel, waar we klanten van dienst zijn.

Wat onderscheidt Stijnwheels? Onze toewijding aan kwaliteit en uitstekende service op maat. Zaakvoerder Stijn is nog steeds actief betrokken bij ons bedrijf en staat garant voor een persoonlijke aanpak.

Vanaf 1 maart 2023 verwelkomen we Robbe Bens als mede-zaakvoerder, verantwoordelijk voor onze werkplaats en particuliere handel. Samen versterken we ons team en breiden we onze expertise uit om u nog beter van dienst te zijn.

We beschikken over een ruime voorraad, en dankzij ons uitgebreide netwerk kunnen de meeste banden en velgen binnen 24 uur geleverd worden. Dit betekent dat u snel geholpen wordt, ongeacht uw wensen. Van gewone auto’s tot sportwagens, luxe auto’s en tuningwagens, Stijnwheels heeft voor elk voertuig iets passends.

Bovendien blijven we streven naar innovatie en onderzoek, zodat u altijd de nieuwste producten bij ons kunt vinden.

Bedankt voor uw bezoek aan de website van Stijnwheels. Als u niet direct vindt wat u zoekt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Stijn en Robbe staan klaar om u te helpen bij het vinden van het gewenste product.

Kies voor Stijnwheels - Uw partner in banden en velgen!