NL EN FR

Stijnwheels, dé banden- en velgenspecialist in uw buurt!

Banden, winterbanden, zomerbanden, aluminium velgen, in alle soorten en maten! Stijnwheels heeft ze voor u, steeds aan goede en eerlijke prijzen. Stijnwheels heeft steeds een ruime voorraad. Bovendien heeft Stijnwheels een zeer uitgebreid netwerk wat maakt dat de meeste banden en velgen kunnen geleverd worden binnen de 24h. Dit alles maakt dat u in een mum van tijd verder geholpen wordt. Stijnwheels is een jong dynamisch bedrijf waarbij Stijn Maeyninckx, zaakvoerder nog zelf mee werkt en waar alles in eigen beheer gebeurt. Dit staat garant voor kwaliteit en een uitstekende service op ieders maat. Door het grote assortiment aan banden en velgen, heeft Stijnwheels voor elke wagen iets passend, van de gewone, sportieve, luxe, tot tuning wagen. Stijnwheels doet voortdurend aan research en innovatie, waardoor u hier steeds de nieuwste producten vindt. Hou dus deze website in het oog...

Veel kijkplezier op de website van Stijnwheels. Indien u uw voorkeur niet vindt op de website, aarzel dan niet om contact op te nemen met Stijn. Hij gaat met plezier op zoek naar uw gewenst product.
 
Zaakvoerder Stijn Maeyninckx startte Stijnwheels op in 2005. Hij starte een kleine winkel met velgen, banden en andere auto accessoires. Buiten de uren die hij 's avonds in zijn winkel besteedde werkte Stijn in de bandensector. Hier leerde hij de stiel verder en bereidde op deze manier zijn netwerk uit. Dit had als gevolg dat de capaciteit van de winkel niet langer voldeed. Ook wilde hij zich meer toeleggen op het monteren van banden en velgen. Daarom ging op op zoek naar een nieuwe locatie. Deze vond hij in 2006 op de Molsebaan 110 te Dessel, waar Stijnwheels nu nog steeds gevestigd is. Omdat Stijnwheels innovatie en evolutie hoog in het vaandel draagt is hij nu gestart met een webshop. Zo kan hij zijn klanten steeds de nieuwste trends en producten aanbieden.