• 4.7       
  •   Snelle levering
  •   Scherpe prijzen
  •   Gemakkelijk contact
  •   Groot assortiment

Menu

Algemene voorwaarden

Klantenservice

Betalingen

MaeWheels biedt u diverse mogelijkheden aan betalingsmogelijkheden.

Bankoverschrijving

Simpel en kosteloos ! Na controle van uw bestelling ontvangt u per mail onze bankgegevens. Maakt u het volledige factuurbedrag over en na ontvangst wordt uw bestelling verstuurd. Wilt u uw bestelling afhalen, dan dient er in alle gevallen een aanbetaling overgemaakt te worden van € 250,00

Deze kunt u ook per bankoverschrijving overmaken. Vermeldt u duidelijk het ordernummer bij uw overschrijving. Gegevens : MaeWheels BE83 7310 4788 3215.

Mistercash/Bancontact

Het gebruik ervan is dan ook eenvoudig, snel en vooral veilig en betrouwbaar. Om gebruik te maken van Mistercash hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Al uw betalingen worden verwerkt via de betaalpagina van uw bank. U werkt dan snel en gemakkelijk met het vertrouwde internet bankieren van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.

Visa/Mastercard

Een Visa kaart staat voor een gemakkelijke en veilige manier van betalen. De kaart wordt wereldwijd geaccepteerd, is gemakkelijk en betrouwbaar. Uw uitgaven kunt u aan het einde van de maand direct afrekenen of in termijnen terug betalen. De meeste aankopen met de Visa/Mastercard zijn standaard 180 dagen verzekerd met de aankoopverzekering.

 

Afhalen/leveren

Levering

MaeWheels biedt u de mogelijkheid om uw bestelde banden  en velgen  in de gehele Benelux tegen een scherp tarief te laten leveren. Door de nauwe samenwerking met DPD pakketdienst garandeert MaeWheels lage verzendtarieven aan zijn klanten, de prijzen op de website vermeld zijn transport inbegrepen. We garanderen een levering van  slechts enkele dagen na ontvangst van uw betaling. De meeste bestellingen worden verzonden op dezelfde dag, zolang de voorraad en de beschikbaarheid strekt. De meeste van de producten die in de webshop worden weergegeven zijn ook daadwerkelijk leverbaar, hier is ons team continu met bezig. De goederen worden professioneel gemonteerd en gebalanceerd afgeleverd, deze zijn ook direct monteerbaar voor op de wagen.

 

 

 

Afhaling – contante betaling bij afhalen (alleen op afspraak)

Indien u uw set wenst af te halen of te laten monteren, dan kan dit bij de montage hal van MaeWheels in Dessel. U ontvangt een bevestiging per mail als uw bestelling klaar ligt voor afhaling. Print u uw orderbevestiging uit en neemt u deze mee. Montage op uw auto is in de prijs inbegrepen.

Verzendkosten

De prijzen op de website vermeld zijn transport inbegrepen.

 

Schade

Hoewel we elke bestelling met uiterste zorg en vakmanschap verpakken en versturen om het u in een ongeschonden staat  te bezorgen kan helaas gebeuren dat in zeer zeldzame gevallen de goederen beschadigd raken tijdens het transport. Als men u de bestelling bezorgt in een ogenschijnlijk beschadigde doos/verpakking, laat de koerier dan een aantekening maken : ‘beschadigd’, voordat u aftekent.

Blijkt bij het openen van uw pakket, het product inderdaad beschadigd te zijn, neemt u dan binnen 48 uren contact met ons op zodat we de situatie kunnen beoordelen. Vermeldt altijd uw naam, omschrijving van de bestelling , beschrijving van de beschadiging, datum van levering, producten en uw telefoonnummer. Gelieve ook duidelijke foto’s te nemen van alle items en zichtbare beschadigingen. Dit helpt ons de claim te starten en af te handelen bij de koeriersdienst. Laat de velgen en banden onaangeroerd. Dit om eventuele verdere schade te voorkomen.

We voorzien daarna uiteraard voor een spoedige en kosteloze levering van het nieuwe product. Schade als gevolg van een verkeerde montage wordt niet vergoed. Elke voertuig is uniek en zo kan het zijn dat uitgerekend uw auto is voorzien van andere remmen of ophanging dan van het originele type.

Belangrijk : indien u MaeWheels niet binnen de 48 uren na levering op de hoogte stelt van de beschadiging, loopt u de kans geen aanspraak meer te kunnen maken op de transportverzekering en zal de beschadiging niet worden vergoed.